Ocenění společnosti PragoBoard s.r.o. - Kálalová, Zuzana; Svačina, Pavel, 1979-; Šimek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cílem této diplomové práce je ocenění společnosti PragoBoard s.r.o. na bázi investiční hodnoty k datu 31.12.2013. Předmětem podnikání dané společnosti je výroba desek plošných spojů. Diplomová práce se skládá z následujících částí: charakteristika společnosti a její činnosti, strategická analýza, finanční analýza, generátory hodnoty a finanční plán a samotné ocenění. To bylo provedeno pomocí výnosové metody DCF Equity, jako alternativní metoda byla použita metoda srovnatelných podniků.
Vedoucí práce: Pavel Svačina
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses