Srážky z mezd pracovníků zejména v oblasti exekuce - Loubková, Eliška (2014)
Bakalářská práce se zabývá pojmem srážky ze mzdy pracovníků zejména v oblasti exekuce. Zahrnuje charakteristiku základních pojmů jako je mzda, srážky ze mzdy a výkon rozhodnutí. Definuje jednotlivé způsoby srážek ze mzdy, podrobně popisuje samotný výkon rozhodnutí srážkami ze mzdy. Práce se zabývá i otázkou, jaká část mzdy může být srážkami dotčena, zamýšlí se nad tím, zda lze srážkami ze mzdy zatížit také zaměstnanecké benefity. V závěru práce jsou uvedeny příklady, které znázorňují výpočet nezabavitelné částky mzdy a srážek ze mzdy a zaúčtování jednotlivých částek.