Srážky z mezd pracovníků zejména v oblasti exekuce - Loubková, Eliška; Polák, Martin; Molín, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalářská práce se zabývá pojmem srážky ze mzdy pracovníků zejména v oblasti exekuce. Zahrnuje charakteristiku základních pojmů jako je mzda, srážky ze mzdy a výkon rozhodnutí. Definuje jednotlivé způsoby srážek ze mzdy, podrobně popisuje samotný výkon rozhodnutí srážkami ze mzdy. Práce se zabývá i otázkou, jaká část mzdy může být srážkami dotčena, zamýšlí se nad tím, zda lze srážkami ze mzdy zatížit také zaměstnanecké benefity. V závěru práce jsou uvedeny příklady, které znázorňují výpočet nezabavitelné částky mzdy a srážek ze mzdy a zaúčtování jednotlivých částek.
Vedoucí práce: Martin Polák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses