Analýza spotřebitelských postojů k internetovým srovnávacím portálům v oblasti pojištění - Fučikovský, Jan; Pešek, Ondřej; Jílková, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem této práce je analyzovat spotřebitelské postoje k internetovým srovnávacím portálům v oblasti pojištění. Dále zjistit co spotřebitelé na srovnávacích portálech hledají, co nacházejí, co jim na nich chybí a co by případně uvítali jako rozšíření. Práce bude poskytnuta firmě PFP s.r.o., která se zabývá provozem těchto portálů, jako podklad pro další rozvoj jejích marketingových aktivit. Práce je rozdělena do dvou částí. První částí je část teoretická, ve které se věnuji teoretickým východiskům spotřebního chování, popisuji proces nákupního chování a metodologii pojištění. Druhou částí je část praktická, kde zhodnocuji vlastní výzkum kvality portálů a dotazníkového šetření.
Vedoucí práce: Ondřej Pešek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses