Ekonomika klubu v KHL - Vanyushkina, Yana (2014)
Tato bakalářská práce je zaměřena na oblasti fungování profesionálního hokejového klubu. Cílem práce je analyzovat současnou ekonomickou situaci hokejového klubu HC Neftěchimik, který hraje v Kontinentální hokejové lize v Rusku. V souvislosti s formulovaným cílem práce se především zaměřím na problém diverzifikace zdrojů financování hokejového klubu.