Ekonomika klubu v KHL - Vanyushkina, Yana; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Eysseltová, Sylvie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Tato bakalářská práce je zaměřena na oblasti fungování profesionálního hokejového klubu. Cílem práce je analyzovat současnou ekonomickou situaci hokejového klubu HC Neftěchimik, který hraje v Kontinentální hokejové lize v Rusku. V souvislosti s formulovaným cílem práce se především zaměřím na problém diverzifikace zdrojů financování hokejového klubu.
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses