Založení a správa e-shopu - Špála, Ondřej (2014)
Bakalářská práce poskytuje návod pro založení a správu vlastního internetového obchodu s cílem představit čtenáři nejen základní přehled o podnikatelském prostředí, ale také zejména soupis nejdůležitějších úkonů a rozhodnutí, která je třeba v souvislosti se zakládáním vlastního e-shopu a jeho dalším provozováním učinit. Veškeré kapitoly jsou zpracovávány v souladu s požadavky na odbornou práci, což poskytuje možnost poznat názory či přístupy více autorů k jedné věci. V práci je využita jak syntéza poznatků z literatury, tak vlastní zkušenost, díky které bylo možné snadno identifikovat méně dostupné informace a předat je čtenáři.