Založení a správa e-shopu - Špála, Ondřej; Svobodová, Ivana, 1969-; Barton, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Bakalářská práce poskytuje návod pro založení a správu vlastního internetového obchodu s cílem představit čtenáři nejen základní přehled o podnikatelském prostředí, ale také zejména soupis nejdůležitějších úkonů a rozhodnutí, která je třeba v souvislosti se zakládáním vlastního e-shopu a jeho dalším provozováním učinit. Veškeré kapitoly jsou zpracovávány v souladu s požadavky na odbornou práci, což poskytuje možnost poznat názory či přístupy více autorů k jedné věci. V práci je využita jak syntéza poznatků z literatury, tak vlastní zkušenost, díky které bylo možné snadno identifikovat méně dostupné informace a předat je čtenáři.
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses