Srovnání fundamentální a technické analýzy - Skryja, Jan, 1992- (2014)
Srovnání analýzy, přemýšlení a nástrojů u dvou odlišných přístupů aplikovaných na kapitálových trzích. Popis významu fundamentální analýzy, určení vnitřní hodnoty akciových titulů a vysvětlení poměrových ukazatelů hodnotového screeningu. Rozbor technické analýzy, představení významných obchodních signálů, indikátorů umožňujících určení vývoje trhu a indikátorů sledujících cenové zvraty (oscilátory). Ukázky praktického využití poznatků fundamentální a technické analýzy na reálných příkladech, popis těchto ukázek a poznámky k další možné podrobnější analýze.