Srovnání fundamentální a technické analýzy - Skryja, Jan, 1992-; Zámečník, Petr; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Srovnání analýzy, přemýšlení a nástrojů u dvou odlišných přístupů aplikovaných na kapitálových trzích. Popis významu fundamentální analýzy, určení vnitřní hodnoty akciových titulů a vysvětlení poměrových ukazatelů hodnotového screeningu. Rozbor technické analýzy, představení významných obchodních signálů, indikátorů umožňujících určení vývoje trhu a indikátorů sledujících cenové zvraty (oscilátory). Ukázky praktického využití poznatků fundamentální a technické analýzy na reálných příkladech, popis těchto ukázek a poznámky k další možné podrobnější analýze.
Vedoucí práce: Petr Zámečník
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses