Plnění rozpočtu v časové řadě let 2011 a 2012 v konkrétních podmínkách města Sázava - Kubálková, Anna; Nováková, Štěpánka, 1945-; Takáčová, Hana, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Hlavním cílem práce je zhodnocení plnění rozpočtu města Sázavy v letech 2011 a 2012. První část je zaměřena na postavení obce jako územního samosprávného celku. Dále popisuje strukturu a proces tvorby rozpočtu. Druhá část podává obecné informace o městě Sázavě. Poté analyzuje rozpočet města Sázavy. Podrobně hodnotí příjmy a výdaje a následně porovnává rozpočtový výsledek hospodaření s účetním výsledkem hospodaření. Rozdíl porovnávaných výsledků hospodaření byl způsoben především "průtokovými" dotacemi a problematikou pořizování dlouhodobého majetku.
Vedoucí práce: Štěpánka Nováková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses