Finanční analýza firmy Jitona, a.s. - Novotný, Ondřej; Machek, Ondřej, 1985-; Sieber, Patrik, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Tato práce s názvem "Finanční analýza podniku JITONA a. s." se zabývá zhodnocením finanční situace podniku a následným srovnáním s doporučenými hodnotami za období 2008 -- 2012. Podklady pro potřebné výpočty jsou z veřejně dostupných účetních výkazů. V teoretické části je vysvětlení jednotlivých postupů, metod a ukazatelů. V praktické části jde o aplikaci těchto postupů, metod a ukazatelů. Pro analýzu podniku byla použita SWOT analýza, horizontální a vertikální analýza rozvahy a výkazu zisku a ztráty, analýza poměrových ukazatelů, ekonomické přidané hodnoty a bankrotních a bonitních modelů.
Vedoucí práce: Ondřej Machek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses