Ceny v oblasti CSR v České republice a jejich kompatibilita s cenami v EU - Lacigová, Alena (2014)
Hlavním cílem bakalářské práce je, na základě provedeného zmapování cen v oblasti CSR v ČR i v EU, provést analýzu stávajících kritérií a navrhnout možnosti pro budoucí vývoj v ČR a mezinárodní sladění v rámci EU. V první části práce je charakterizováno několik pojmů ze CSR, dále následuje již samotný rozbor cen. V druhé části práce jsou porovnána kritéria z hlediska transparentnosti a navrhnut způsob koordinace v ČR. Dále je pak porovnána česká a zahraniční cena a jsou vyvozeny možnosti pro budoucí možné zlepšení.