Ceny v oblasti CSR v České republice a jejich kompatibilita s cenami v EU - Lacigová, Alena; Plášková, Alena, 1949-; Hykš, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Hlavním cílem bakalářské práce je, na základě provedeného zmapování cen v oblasti CSR v ČR i v EU, provést analýzu stávajících kritérií a navrhnout možnosti pro budoucí vývoj v ČR a mezinárodní sladění v rámci EU. V první části práce je charakterizováno několik pojmů ze CSR, dále následuje již samotný rozbor cen. V druhé části práce jsou porovnána kritéria z hlediska transparentnosti a navrhnut způsob koordinace v ČR. Dále je pak porovnána česká a zahraniční cena a jsou vyvozeny možnosti pro budoucí možné zlepšení.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses