Kvalita služieb v železničnej doprave - Tichý, Tomáš (2014)
Otvorený trh prináša konkurenciu aj do železničnej dopravy. Táto bakalárska práca poskytuje bližší pohlaď na služby ponúkané železničnými dopravcami RegioJet, LEO Express a České dráhy na území Českej republiky. Taktiež uvádza príklady poskytovaných služieb v železničnej doprave zo zahraničia. Jej cieľom je porovnanie týchto služieb a na základe dotazníkového výskumu navrhnutie zmien vedúcich k vylepšeniu služieb dopravcu České dráhy a.s.