Kvalita služieb v železničnej doprave - Tichý, Tomáš; Hůlová, Marie, 1950-; Kořánová, Helena, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Otvorený trh prináša konkurenciu aj do železničnej dopravy. Táto bakalárska práca poskytuje bližší pohlaď na služby ponúkané železničnými dopravcami RegioJet, LEO Express a České dráhy na území Českej republiky. Taktiež uvádza príklady poskytovaných služieb v železničnej doprave zo zahraničia. Jej cieľom je porovnanie týchto služieb a na základe dotazníkového výskumu navrhnutie zmien vedúcich k vylepšeniu služieb dopravcu České dráhy a.s.
Vedoucí práce: Marie Hůlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses