Analýza nabídky povinného ručení na Českém trhu - Osička, Jan; Radová, Jarmila; Bártová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalářská práce, nazvaná Analýza povinného ručení na českém trhu, je rozdělena do tří základních častí. První z nich je zaměřena na teoretické rozebrání povinného ručení z hlediska definice povinného ručení. Tato část se dále věnuje zařazení do systému pojištění, historii povinného ručení, právní úpravě a v neposlední řadě také České kanceláři pojistitelů. Druhá část mé práce obsahuje kritéria povinného ručení, kterými jsou parametry vozidla, pojistníka a pojistky, dále vliv těchto kritérií na výslednou výši pojistného. Třetí část porovnává konkrétní nabídky jednotlivých pojišťoven pro modelového pojistníka, kde hlavním kritériem pro řazení pojišťoven je cena pojištění. Kromě cenového srovnání se tato část věnuje i poskytovaným službám a výhodám pojišťoven.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses