Ekonomika sportovní akce - Krupka, Radim (2014)
Bakalářská práce se zabývá problematikou ekonomiky sportovní akce. V první části jsou nejprve nastíněna východiska práce, charakterizovány sportovní akce a sport v ekonomice obecně. Pozornost je zaměřena zejména na management a financování sportovní akce. V navazující praktické části jsou nejprve představeny jednotlivé kategorie tenisových turnajů. Dále se práce zabývá již jen vybraným tenisovým turnajem Prague Open. Nejprve je tento turnaj představen jak po stránce organizační, tak po stránce historické. Na turnaji Prague Open jsou ukázány veškeré aspekty stanovené východisky v teoretické části. Na závěr práce nechybí SWOT analýza tenisového turnaje Prague Open a předpokládaný vývoj turnaje do budoucna.