Prezentace účetní závěrky podle ČÚS a IFRS - Petrůj, Jan; Peprníčková, Mariana; Svoboda, Michal, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalářská práce pojednává o prezentaci účetní závěrky podle českých účetních předpisů a mezinárodních standardů účetního výkaznictví. V teoretické části je popsána obecná charakteristika účetní závěrky a základní náležitosti jednotlivých systémů účetního výkaznictví. Praktická část je zaměřena na srovnání obou úprav a uvedení základních odlišností, ale také podobností mezi oběma regulacemi. Cílem práce je upozornit na nejednotný pohled těchto dvou systémů na některé položky účetní závěrky.
Vedoucí práce: Mariana Valášková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses