Analýza marketingového mixu společnosti PAUL na českém trhu z pohledu zaměstnanců - Vojta, Jan; Říha, David; Karlíček, Miroslav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Tato bakalářská práce teoreticky popisuje především taktický nástroj marketingový mix a jeho 5P, dále pak marketingový výzkum, a to konkrétně dotazníkové šetření. V praktické části se zabývá analýzou marketingového mixu ve společnosti PAUL z pohledu zaměstnanců. Tedy analyzuje kroky a nástroje, které společnost využívá k tomu, aby vzbudila poptávku po jeho produktu (Product), ceně (Price), distribuci (Place), propagaci (Promotion) a lidech (People). V druhé polovině praktické části je využita metoda jednorázového dotazníkového šetření cílené na zaměstnance pekařství PAUL, zejména na to, jak vnímají a ztotožňují se s politikou a postavením marketingového mixu této společnosti. Výzkum je interpretován a v závěru práce je shrnutí prvků mixu této společnosti a návrh na jejich zlepšení.
Vedoucí práce: David Říha
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses