Vývoj a trend fúzí a akvizic v ASEAN - Nguyen, Duc Anh (2014)
Bakalářská práce se zabývá vývojem fúzí a akvizic v ASEAN. V teoretické části jsou představeny pojmové aparáty týkající se oblasti spojování podniků a jejich historický vývoj. Do této části také patří obecná charakteristika ekonomické situace sdružení ASEAN. Další kapitola je věnována analytické části, jejímž jádrem je samotný proces fúzí a akvizic ve vybraném regionu, a to v souvislosti s vývojem zdejší ekonomiky. Součástí této kapitoly je analýza makroekonomických indikátorů a analýza časových řad, které následně mohou sloužit jako podklady k vyvození budoucího trendu.