Vývoj a trend fúzí a akvizic v ASEAN - Nguyen, Duc Anh; Pham, Hoang Long; Škerlíková, Tatiana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalářská práce se zabývá vývojem fúzí a akvizic v ASEAN. V teoretické části jsou představeny pojmové aparáty týkající se oblasti spojování podniků a jejich historický vývoj. Do této části také patří obecná charakteristika ekonomické situace sdružení ASEAN. Další kapitola je věnována analytické části, jejímž jádrem je samotný proces fúzí a akvizic ve vybraném regionu, a to v souvislosti s vývojem zdejší ekonomiky. Součástí této kapitoly je analýza makroekonomických indikátorů a analýza časových řad, které následně mohou sloužit jako podklady k vyvození budoucího trendu.
Vedoucí práce: Hoang Long Pham
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses