Distribuce filmů přes internet - Svoboda, Jakub; Hanzlík, Jan, 1979-; Horný, Stanislav, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Bakalářská práce "Distribuce filmů přes internet" se zabývá možnostmi šíření filmů a televizních seriálů po internetu. Práce popisuje historii filmového průmyslu a filmové distribuce od počátku 20. století do současnosti a charakterizuje trh s videem na vyžádání. Práce následně komplexně analyzuje dominantní globální společnosti na trhu internetové distribuce filmů a televizních seriálů, následně lokální společnosti v České republice a přináší jejich srovnání, zároveň se srovnáním trhu českého a amerického.
Vedoucí práce: Jan Hanzlík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses