Rozbor investičních služeb obchodníků s cennými papíry v ČR - Panáček, Martin; Musílek, Petr, 1965-; Křížek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu a komparaci poplatkové politiky vybraných obchodníků s cennými papíry v České republice
Vedoucí práce: Petr Musílek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses