První dojem, efekt pořadí a známosti v obchodním prostředí - Novák, Jaroslav; Nový, Ivan, 1956-; Králová, Tereza, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Tato bakalářská práce je zaměřená především na problematiku prvního dojmu v obchodním prostředí, konkrétně na neverbální komunikační signály s prvním dojmem spojené. Dále je zaměřená na efekt známosti ve spojitosti s nákupním rozhodováním a vliv pořadí na hodnocení. V teoretické části popisuji na základě odborné literatury dostupné poznatky k výše zmíněné problematice. V praktické části, která je hlavní částí mé práce, interpretuji výsledky mých vlastních výzkumů za účelem zlepšení vnímání osob a firem v obchodním prostředí a na veletrhu.
Vedoucí práce: Ivan Nový
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses