Oceňovanie komerčných nehnuteľností - Škodáčková, Marcela; Dušek, David, 1973-; Makovec, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Predmetom diplomovej práce je poskytnúť komplexný prehľad o problematike odhadu trhovej hodnoty maloobchodných priestorov a zmapovať rôzne druhy mier výnosností, tzv. yieldov, v oceňovaní nehnuteľností. Hlavným cieľom je aplikovať vybrané medzinárodne používané oceňovacie modely (DCF, Hardcore a Term & Reversion) na konkrétne nákupné centrum a zistiť, do akej miery sa takto stanovené hodnoty odlišujú.
Vedoucí práce: David Dušek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses