Tvorba rozpočtové výsledovky s následnou analýzou nákladů a tvorbou kalkulace pro oddělení správy nemovitostí - Vorlíčková, Martina; Roun, Vlastimil; Šiška, Ladislav, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Předmětem bakalářské práce "Tvorba rozpočtové výsledovky s následnou analýzou nákladů a tvorbou kalkulace pro oddělení správy nemovitostí" je analýza veškerých náklady a výnosů spojených s chodem oddělení správy nemovitostí v konkrétní realitní kanceláři. Práce je zaměřená především na tvorbu roční rozpočtové výsledovky a dále také na sestavení kalkulace plných nákladů jednotlivých nemovitostí a to díky správnému přiřazení přímých nákladů a alokování nákladů nepřímých. V teoretické části jsou zmíněny základní pojmy potřebné právě k části praktické- náklady, kalkulace, rozpočet a plán. Na základě analýzy konkrétních položek jsou na závěr vyvozena některá doporučení.
Vedoucí práce: Vlastimil Roun
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses