Implementace řešení VORTALcorporate ve společnosti XYZ - Ladra, Daniel (2014)
Student provedl předimplementační analýzu, sestavil plán implementace pilotního projektu a analyzoval úspory, které by mělo zavedení elektronického nákupního systému VORTALcorporate ve společnosti XYZ přinést. Použil při tom implementační metodiku společnosti VORTAL, kterou v teoretické části zařadil do standardů definovaných uznávanými metodami projektového řízení PRINCE2 a PMBOK.