Implementace řešení VORTALcorporate ve společnosti XYZ - Ladra, Daniel; Švecová, Lenka; Hykš, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Student provedl předimplementační analýzu, sestavil plán implementace pilotního projektu a analyzoval úspory, které by mělo zavedení elektronického nákupního systému VORTALcorporate ve společnosti XYZ přinést. Použil při tom implementační metodiku společnosti VORTAL, kterou v teoretické části zařadil do standardů definovaných uznávanými metodami projektového řízení PRINCE2 a PMBOK.
Vedoucí práce: Lenka Švecová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses