Komparace aktuálních problémů veřejného dluhu ČR a SR - Špelda, Miroslav (2013)
Předmětem této bakalářské práce je komparace vývoje veřejných financí České republiky a Slovenska. Primárním cílem je zhodnotit vývoj zadlužení a popsat jednotlivá opatření přijímaná v rámci dílčích hospodářských období. Práce je rozdělena do dvou kapitol. První kapitola je věnována teoretickému popisu dané problematika. Druhá část se zabývá konkrétním vývojem jednotlivých zemí a jejich porovnáním.