Komparace aktuálních problémů veřejného dluhu ČR a SR - Špelda, Miroslav; Izák, Vratislav, 1941-; Mikušová, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Předmětem této bakalářské práce je komparace vývoje veřejných financí České republiky a Slovenska. Primárním cílem je zhodnotit vývoj zadlužení a popsat jednotlivá opatření přijímaná v rámci dílčích hospodářských období. Práce je rozdělena do dvou kapitol. První kapitola je věnována teoretickému popisu dané problematika. Druhá část se zabývá konkrétním vývojem jednotlivých zemí a jejich porovnáním.
Vedoucí práce: Vratislav Izák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses