Využití kalkulací v řízení konkrétního podniku - Urban, Pavel; Král, Bohumil, 1952-; Králíček, Vladimír, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem diplomové práce "Využití kalkulace v řízení konkrétního podniku" je provedení analýzy kalkulačních metod a jejich využití ve vybraném podniku, kterým je výrobní Divize Kovohutě v Mníšku pod Brdy. Teoretická část se věnuje zejména jednotlivým metodám a principům kalkulací. V navazující praktické části je představena forma a metoda kalkulací, které Divize Kovohutí využívá. Výsledky provedené analýzy jsou vyhodnoceny a je navržen alternativní způsob k dosavadním kalkulacím.
Vedoucí práce: Bohumil Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses