Úrazové pojištění na českém pojistném trhu - Makrlíková, Jitka; Ducháčková, Eva, 1958-; Řehák, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá úrazovým pojištěním na českém pojistném trhu. Je rozdělena do dvou částí. První část je věnována obecné charakteristice úrazového pojištění a jeho postavení na českém pojistném trhu. Nechybí zde ani statistické údaje týkající se úrazů. Druhá část je zaměřena na nabídku úrazového pojištění u vybraných pojišťoven. Podstatou této části je srovnání nabízených pojistných plnění, rizikových skupin, výluk z pojištění a dalších charakteristik týkajících se úrazového pojištění. Součástí je i modelový příklad, který srovnává výši pojistného u vybraných pojistných plnění. Účelem této práce je podat ucelený pohled na úrazové pojištění.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses