Podnikatelský plán E-půjčovna - Liška, Martin (2014)
Abstrakt: Hlavním cílem této bakalářské práce je tvorba podnikatelského plánu E-půjčovny. V teoretické části je shrnuta definice pojmů podnikání, podnik, podnikatel, pozornost je též věnována požadavkům a struktuře podnikatelského plánu, zakladatelského rozpočtu a sdílené ekonomice. Dále jsou uvedeny metody umožňující analyzovat konkurenční prostředí podniku. Praktická část popisuje plánovaný projekt, zahrnuje podrobnou analýzu trhu e-půjčoven v ČR, analýzu konkurence a cílového zákazníka. Bakalářská práce obsahuje, kromě výše uvedeného i marketingový a finanční plán.