Podnikatelský plán E-půjčovna - Liška, Martin; Kešner, Martin; Teska, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Abstrakt: Hlavním cílem této bakalářské práce je tvorba podnikatelského plánu E-půjčovny. V teoretické části je shrnuta definice pojmů podnikání, podnik, podnikatel, pozornost je též věnována požadavkům a struktuře podnikatelského plánu, zakladatelského rozpočtu a sdílené ekonomice. Dále jsou uvedeny metody umožňující analyzovat konkurenční prostředí podniku. Praktická část popisuje plánovaný projekt, zahrnuje podrobnou analýzu trhu e-půjčoven v ČR, analýzu konkurence a cílového zákazníka. Bakalářská práce obsahuje, kromě výše uvedeného i marketingový a finanční plán.
Vedoucí práce: Martin Kešner
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses