Vliv reklamy na děti - Budinská, Alžběta; Stříteský, Václav; Zamazalová, Marcela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Ústředním tématem bakalářská práce je vliv reklamy na děti. V její teoretické části je reklama definována a spolu s ní i reklamní média. Dále se práce zabývá charakteristikou dítěte jako spotřebitele, možnými dopady reklamy na dětské vnímání a identifikací skupiny dětí, která je reklamou nejvíce zasažena. Podrobně jsou zde i popsány různé metody cílení právě na tuto skupinu. Cílem praktické části bylo identifikovat vnímání a postoje této věkové kategorie dětí k reklamě a následně tato zjištění porovnat mezi dívkami a chlapci. Vlastní výzkum byl proveden dotazníkovým šetřením a skupinovými diskuzemi.
Vedoucí práce: Václav Stříteský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses