Fundamentální analýza akcie ČEZ - Němečková, Lucie (2014)
Bakalářská práce se zabývá fundamentální analýzou akciového titulu ČEZ a je rozdělena do tří stěžejních částí. V první části je pozornost zaměřena na zhodnocení globálních faktorů, které působí na hodnotu akciového kurzu. Ve druhé části je mým cílem analyzovat energetické odvětví v České republice a třetí část pojednává o vlivu firemních faktorů na vnitřní hodnotu akcie, zda je akcie podhodnocená nebo nadhodnocená. V závěru mé bakalářské práce je celkové zhodnocení provedené fundamentální analýzy a podání investičního doporučení.