Fundamentální analýza akcie ČEZ - Němečková, Lucie; Veselá, Jitka; Leová, Simona; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalářská práce se zabývá fundamentální analýzou akciového titulu ČEZ a je rozdělena do tří stěžejních částí. V první části je pozornost zaměřena na zhodnocení globálních faktorů, které působí na hodnotu akciového kurzu. Ve druhé části je mým cílem analyzovat energetické odvětví v České republice a třetí část pojednává o vlivu firemních faktorů na vnitřní hodnotu akcie, zda je akcie podhodnocená nebo nadhodnocená. V závěru mé bakalářské práce je celkové zhodnocení provedené fundamentální analýzy a podání investičního doporučení.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses