Finanční analýza společnosti Poděbradka, a.s. - Ulmanová, Tereza; Staňková, Anna, 1951-; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Předmětem této diplomové práce je finanční analýza společnosti Poděbradka, a.s. za období let 2007- 2012 a komparace jejích výsledků s vybranými konkurenčními podniky. Práce je rozdělena do tří stěžejních částí. První se věnuje teoretickým východiskům finanční analýzy, další část přibližuje odvětví výroby nápojů a představuje srovnávané společnosti. Třetí část, vlastní finanční analýza, je provedena pomocí běžných ukazatelů rentability, likvidity, aktivity a zadluženosti a použitím bankrotních a bonitních modelů. Zjištěné skutečnosti jsou shrnuty v závěru.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses