Analýza trhu bankovních spotřebitelských úvěrů v ČR a Moldavsku - Tirdea, Ana; Teplý, Petr, 1977-; Coufal, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalářská práce se zabývá bankovními spotřebitelskými úvěry, které hrají u většiny spotřebitelů hlavní roli při získání peněžních zdrojů pro financování svých potřeb. Cílem této práce je zjištění a porovnání výše bankovních spotřebitelských úvěrů podle vybraných kritérií. Teoretická část práce je věnována vývoji a současnému stavu bankovních systémů v České republice a Moldavsku, a také definování základních pojmů souvisejících s tématem bakalářské práce. Empirická část se zaměřuje na analýzu spotřebitelských úvěrů vybraných bank. V závěru jsou shrnuty výsledky mé bakalářské práce.
Vedoucí práce: Petr Teplý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses