Pojištění motorových vozidel v České republice - Turský, Martin; Oborilová, Mária; Hanzlík, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalářská práce na téma Pojištění motorových vozidel v České republice se zabývá komplexním pohledem na poskytování pojištění v ČR. Práce se zabývá právní stránkou tématu, řeší pojistnou smlouvu a výši pojistného. Dále práce zkoumá pět pojišťoven s největším tržním podílem na Českém trhu. U nich se zabývá poskytováním povinného ručení, havarijního pojištění, připojištění, asistenčních služeb a systému bonusů/malusů a slev a následně je porovnává. Po přečtení by práce mohla sloužit jako pomocník pro porovnání vybraných pěti pojišťoven, při uzavírání povinného ručení a havarijního pojištění.
Vedoucí práce: Mária Oborilová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses