Bankovní produkty pro retailovou klientelu - Antonyová, Kristýna (2014)
Hlavním předmětem zájmu této bakalářské práce jsou retailové bankovní produkty. První část této práce se věnuje charakteristice bankovního prostředí na území ČR. Po uvedení do problematiky následuje analýza a zmapování bankovních produktů se zaměřením na retailovou klientelu. V praktické části této práce je provedena komparace vybraných retailových produktů u 2 obchodních bank. Mimo poznatku, který z produktů se jeví jako výhodnější, z porovnání také vyplynou základní faktory, které ovlivňují spotřebitelské preference v oblasti bankovních produktů.