Bankovní produkty pro retailovou klientelu - Antonyová, Kristýna; Derner, Tomáš; Matejašák, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Hlavním předmětem zájmu této bakalářské práce jsou retailové bankovní produkty. První část této práce se věnuje charakteristice bankovního prostředí na území ČR. Po uvedení do problematiky následuje analýza a zmapování bankovních produktů se zaměřením na retailovou klientelu. V praktické části této práce je provedena komparace vybraných retailových produktů u 2 obchodních bank. Mimo poznatku, který z produktů se jeví jako výhodnější, z porovnání také vyplynou základní faktory, které ovlivňují spotřebitelské preference v oblasti bankovních produktů.
Vedoucí práce: Tomáš Derner
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses