Možnosti obchodu a podnikání v Číně - Kratochvíl, Jan; Khelerová, Vladimíra, 1961-; vojtíšek, zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato diplomová práce se zaměřuje na problematiku luxusního zboží na čínském trhu. V teoretické části je zevrubně popsáno, co je to luxus a jak je třeba přistupovat k luxusní značce. Praktická část se snaží o následující: najít specifika čínských spotřebitelů luxusního zboží, zjistit, jak toto zboží vnímají, jak k němu přistupují a především, proč si luxusní zboží kupují. Nakonec se práce snaží identifikovat odlišnosti čínského trhu a na základě těchto poznatků poskytnout doporučení českým luxusním firmám, které chtějí být úspěšné se svými produkty na čínském trhu.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses