Marketingová strategie České podnikatelské pojišťovny - Besperát, Lukáš; Zeman, Jiří; Filipová, Alena, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu marketingoví strategie České podnikatelské pojišťovny, jejím cílem je kromě samotné analýzy také zhodnocení úspěšnosti marketingové strategie a to na základě srovnání meziročního nárůstu zisku v závislosti na výdajích do marketingu. Práce je rozdělena na část teoretickou, kde nejdříve popisuji marketingové prostředí, strategický marketing a marketingový mix v pojišťovnictví. V druhé části se věnuji obecně pojišťovnictví, krátkému popisu současné situace na českém pojistném trhu. Poslední 2 kapitoly se již věnují společnosti samotné, představuji společnost a její klíčová odvětví součástí této kapitoly je i SWOT analýza ČPP. Poslední kapitola se věnuje samotné marketingové strategii ČPP jejíž součástí je i zhodnocení úspěšnosti marketingové strategie.
Vedoucí práce: Jiří Zeman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses