Systémy elektronického obchodování na devizových trzích - Klapka, Tomáš; Brůna, Karel, 1973-; Skoupil, Lubomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tato bakalářská práce se v teoretické části zabývá strukturou devizového trhu se zaměřením na subjekty a obchodní systémy, a to v současné podobě i z historického hlediska. Jsou zde také popsány změny na devizovém trhu, které nastaly se zavedením elektronických systémů a nejnovější technologické trendy. Cílem praktické části je bližší popis a srovnání vybraných klientských elektronických systémů podle různých kritérií.
Vedoucí práce: Karel Brůna
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses