Finanční analýza a finanční plán ALBI Česká republika a. s. - Matysová, Petra; Marek, Petr; Jakoubek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tato bakalářská práce je zaměřena na finanční analýzu společnosti ALBI Česká republika a. s., která je provedena za roky 2008 -- 2012. Dalším cílem je nastínit předpokládaný budoucí vývoj. V první části této práce je popsána konkrétní metodika, která bude při finanční analýze použita. Druhá část obsahuje horizontální a vertikální analýzu, výpočet poměrových ukazatelů včetně srovnání s konkurenčními podniky, testování finančního zdraví pomocí bankrotního a bonitního modelu a nakonec sestavení krátkodobého finančního plánu, který zahrnuje plánovaný výkaz zisku a ztráty a plánovanou rozvahu.
Vedoucí práce: Petr Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses