Veřejný dluh v ČR - Soukupová, Petra; Izák, Vratislav, 1941-; Daněk, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cílem bakalářské práce je analyzovat veřejný dluh s akcentem na státní dluh České republiky a následně porovnat vývoj veřejného dluhu členských zemí Visegrádské čtyřky. V první části jsou vymezeny teoretické pojmy a popsány jednotlivé části veřejného dluhu. Druhá část je zaměřena na empirickou analýzu státního dluhu v České republice, na jeho strukturu a řízení rizik splácení státního dluhu. Třetí část se zabývá analýzou vývoje veřejného dluhu v České republice v porovnání s vybranými zeměmi EU, především s Maďarskem, Polskem a Slovenskem.
Vedoucí práce: Vratislav Izák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses