Daňová optimalizace vybrané firmy - Mráček, Martin (2014)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na daňové zatížení konkrétní obchodní společnosti. Cílem práce je návrh kroků vedoucích ke snížení daňové povinnosti. V práci je přiblížena finanční situace firmy a zjištěno její daňové zatížení pomocí analýzy finančních výkazů, účetních závěrek, daňových přiznání a dalších interních informací. Na závěr každé kapitoly je poskytnuto optimalizační řešení.