Daňová optimalizace vybrané firmy - Mráček, Martin; Vančurová, Alena, 1957-; Peroutka, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na daňové zatížení konkrétní obchodní společnosti. Cílem práce je návrh kroků vedoucích ke snížení daňové povinnosti. V práci je přiblížena finanční situace firmy a zjištěno její daňové zatížení pomocí analýzy finančních výkazů, účetních závěrek, daňových přiznání a dalších interních informací. Na závěr každé kapitoly je poskytnuto optimalizační řešení.
Vedoucí práce: Alena Vančurová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses